De mai bine de 10 ani, o afacere de milioane de euro infloreste in Estul Europei! Se numeste videochat si este un business despre care putini au cunostintele necesare pentru a intelege ce presupune. Indiferent daca este vorba despre bani, despre un loc de munca sigur si confortabil sau pur si simplu despre curiozitate, videochat-de-acasa va ofera posibilitatea unei colaborari unice in acest domeniu.

1. Profesionalismul: Echipa noastra este formata din oameni tineri si dinamici, avand competentele necesare in ceea ce priveste colaborarea cu o serie de site-uri populare din domeniul videochat (erotic si nonerotic).

2. Consultanta: Acest serviciu este integrat in contractul de colaborare propus fiecarui model. videochat-de-acasa se va ocupa de detaliile administrative si tehnice, oferindu-va posibilitatea de a va dedica serviciului.

3. Suportul tehnic NONSTOP: Indiferent de problema sau de intervalul orar, suportul tehnic de la distanta este asigurat de specialistii nostri pentru buna desfasurare a sesiunilor de lucru

4. Traininguri specializate: Sunt disponibile cursuri de limba engleza si paralimbaj, menite sa aduca valoare adaugata muncii dumneavoastra

5. Flexibilitatea si confortul: Nu exista un program de lucru impus. Puteti lucra de unde doriti…cand doriti..si cat doriti. Statisticile arata insa ca o prezenta constanta online si live, la orele cele mai potrivite in functie de diferentele de fus orar si tarile din care provine majoritatea membrilor site-ului,  va aduce venituri constante si progresive . Desigur , daca doriti ca aceasta activitate sa fie doar un part time job atunci va puteti face programul in functie de posibilitati.

6. Transparenta: videochat-de-acasa va pune la dispozitie un serviciu online prin care puteti monitoriza permanent evolutia castigurilor (directe sau indirecte), dar si sectiuni de genul Forum, Mesaje informative, Statistici, Stiri, Reguli si Sfaturi .

7. Protectia si confidentialitatea datelor personale: videochat-de-acasa va monitoriza in permanenta website-uri sau servicii de tip peer2peer pentru a se asigura ca datele personale ale dumneavoastra (imagini, inregistrai audio sau video) sunt bine protejate. Mai mult decat atat, site-urile cu care colaboram sunt greu accesibile din Romania, facand practic imposibil accesul utilizatorilor romani.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le punem la dispozitie oricaror persoane interesate de a desfasura o astfel de activitate. Acceptam colaborari indiferent de regiune, in urma unui interviu telefonic. Principala noastra cerinta este seriozitatea. In concluzie, castigurile in acest domeniu  depind de talentul si inteligenta dumneavoastra in aceeasi masura in care depind de profesionalismul si inspiratia noastra! Interesul este evident reciproc iar videochat-de-acasa isi asuma rolul consultativ de a va oferi support in acest demers.