Decorarea camerei

Avand un design placut in cameră, va veti îmbunătăţi calitatea imaginii finale, de asemenea, mediul de lucru placut privirii ar trebui sa va să vă simţiţi mai bine şi nu în ultimul rand va atrage atentia vizitatorilor. Avem urmatoarea recomandare atunci când vine vorba de decorarea camerei şi fundaluri : pastrati-va camera curata şi cât mai simpla posibil din punct de vedere al detaliilor si culorilor folosite. Un fundal foarte prea animat, cu zeci de detalii şi culori nu este recomandat deoarece în cele mai multe cazuri va arăta rău şi nu veti mai putea fi in centrul atentiei ci va veti pierde printre detalii. Fa-ti timp cu această sarcină şi fa-o cu stil!

Noi va recomandam sa evitati utilizarea de materiale care reflectă lumina si sa folositi materiale de culori pastelate, calde (a se vedea exemple în imaginea alaturata).

Iata câteva exemple de fundaluri – dar reţineţi că există mii de imagini pe web cu dormitoare decorate din care va puteti inspira.

Cele mai multe dintre modele lucreaza din dormitorul lor (sau un spaţiu de lucru care arata ca un dormitor) – asadar incearcati sa va aranjeze spaţiul de lucru într-un mod să vă permita să va jucati în aproape orice poziţie, fără să va temeti că s-ar putea vedea pe camera unele lucruri care ar fi nepotrivite. De exemplu, dacă doriţi să dansati sau sa faceti un show de stipptease pentru clienţii dvs trebuie să va ridicati, fie pe pat sau în apropierea acestuia. Prin urmare ceea ce este în spatele dvs în această situaţie ar trebui să fie, de asemenea, o parte din design-ul camerei dumneavoastră.

Pentru fundal ar putea fi mai bine să folosiţi perne (in diverse forme, culori si marimi.), în loc sa agăţati un material textil pe perete. Pernele sunt recomandate pentru a putea schimba cu usurinta fundalul din cand in cand. Schimbati doar poziţia lor sau fata de perna şi voila! aveţi un fundal nou, improspatat . Lenjeria de pat, pilotele, coverturile sunt relativ ieftine şi disponibile într-o varietate de culori – dar după cum am mai spus, evitati cumpărarea celor cu o mulţime de detalii. Simplu este mai bine. 

Poziţionarea în faţa camerei

Poziţionarea în faţa camerei dvs. este un detaliu foarte important care ar putea sa va afecteze castigurile sau dimpotriva. O poziţie bună va creşte cu siguranţă şansele pentru un show privat, în timp ce una nepotrivita, evident, ii va face pe oameni să creada că nu sunteţi într-o stare de spirit nepotrivita pentru un flirt. Printr-o pozitie nepotrivita poti transmite mai multe decat iti doresti si anume ca esti plictisita, superficiala, etc astfel încât clientii se vor gândi de două ori înainte de a va cere un show privat.

De fiecare dată când schimbati pozitia corpului verificaţi dacă imaginea este centrata pe dvs, dacă nu, faceti corecţiile de rigoare pentru a nu va taia singura craca de sub picioare. Vedeti în aceste exemple de centrari corecte (primul rand)si incorecte (al doilea rand).

Ar trebui să încercaţi schimbarea poziţiei corpului din cand in cand, la fiecare 15-20 minute. Ştim că fiecare model ar putea avea o poziţie favorită, ceea ce e bine, dar nu stati asa pentru perioade lungi de timp. Este rău pentru sănătatea ta pe termen lung, si va veti plictisi repede, la fel ca si vizitatorii dvs, care vad aceeasi si aceeasi imagine.

Nu va ascundeti faţa de webcamera pentru o lungă perioadă de timp; asta este o greseala foarte mare! Un trup fără o fata nu are personalitate! Emoţiile pot fi transmise doar prin fata; prin urmare, ar trebui sa va aratati faţa cât mai mult posibil. Desigur, dacă vreti sa vă “incingeti” un pic vizitatorii prin afişarea a o parte din fese, de exemplu, este imposibil să va aratati si fata in acelasi timp (excepţia cazului în care sunteţi o contorsionista), dar de obicei “free chat teasing” ar trebui să dureze 1-2 minute cel mult dupa care veti reveni în poziţia normală.

Păstraţi în minte urmatorul lucru: că dvs sunteti cea mai importantă parte a “ecuatiei” nu fundalul, pereţii sau alte mobile, aşadar trebuie să ocupati cel mai mult spaţiu in cadru. Poziţiile bune va ofera un nivel optim de confort şi o vedere deosebita pentru vizitatori.

Imbracamintea Sexy

Costumatia sexy vor avea o contribuţie mare în activitatea dumneavoastră. Purtarea costumelor sexy va da un plus de sexualitate ca sa nu mai spunem ca stimuleaza imaginatia si dorintele vizitatorilor. Fiecare model ar trebui să-si schimbe tinuta zilnic atunci cand va permiteti. Atunci cand nu se poate, mixati tot felul de obiecte vestimentare pe care le aveti prin casa( de exemplu puneti-va o camasa descheiata dar legata si o pereche de sosete colorate pana la genunchi). Folositi diverse accesorii cum ar fi cercei, coliere, curele, agrafe de păr, şi aşa mai departe, care ar trebui să fie asortate cu tinuta ta.

Din când în când, puteti experimenta haine şi culori care credeţi că nu sunt potrivite pentru dvs, de exemplu, dacă nu vă place o fusta veche sau poate un compleu roz asta nu înseamnă nu va arata grozav pe tine prin ochii altor oameni. Înţelegem că unele dintre voi nu si- ar putea permite să cheltuiască banii pe costume sexy, oricum, acest lucru poate fi făcut în timp, prin economisirea unei sume de bani mici din comision. Ca soluţie temporară puteţi sa fiti creative folosind obiecte de îmbrăcăminte disponibile in garderoba dvs, lucruri de genul:, fuste rochii, camasi, cravate, curele, eşarfe, ciorapi, sandale, pantofi cu toc şi aşa mai departe combinate cu sutiene şi diversi chilotei obţinand astfel un aspect sexy.

Purtand doar un sutien si chilotei ar putea fi ok din cand in cand (poate o dată pe săptămână) … mai mult nu! deoarece un sutien şi o pereche de chiloţi sunt prea comune, si mai mult decat atat este nevoie de doar câteva secunde să-i scoateti în privat. Chiar dacă le schimbaţi zi de zi, pentru mulţi vizitatori (bărbaţi ) sunt doar un sutien şi chiloţi, dacă ştiţi la ce ne referim … deci o tinuta sexy este mai bine.

Există modele care ne intreaba daca este ok să poarte haine de stradă. Noi nu vedem nici o problemă, suntem siguri ca unii clienti vor fi bucurosi sa vada cum arati în haine obişnuite, dar nu uita ca lucrezi pe un site pentru adulti, deci treaba asta poti s-o faci o dată la fiecare 2-3 săptămâni , pentru ca mai mult de atat nu este ok…