Sistemul de business bazat pe videochat este unul simplu la prima vedere, dar concurenta acerba din zilele noastra face ca implicarea unor profesionisti sa creeze diferenta . In principiu, website-urile de video chat reprezinta spatiul prin care utilizatorii pot interactiona in timp real (live) cu modele din intreaga lume . Unii clienti sunt in cautare de prietenii , altii in cautare de discutii… dar marea majoritate e in cautare de show-uri adult, de fantezii sau chiar de o relatie. Indiferent insa de ceea ce cauta, toti clientii vor plati o taxa pentru fiecare minut de videochat.

In prima faza, experienta este prea putin relevanta in acest domeniu . Daca stiti la nivel conversational una din limbile straine de circulatie internationala (engleza , franceza, spaniola, germana) si daca aveti minim 18 ani, un aspect fizic placut, charisma, bune abilitati de comunicare scrisa in principal… si daca acest domeniu nu va inhiba, avem toate premisele unei colaborari de success. Chiar daca este nevoie de timp si consecventa pentru a reusi in acest domeniu, satisfactiile financiare sunt pe masura implicarii. Videochatul, de fapt, este unul dintre putinele domenii in care rezultatele sunt pe masura efortului depus. In continuarea VCStudio va incerca in mod continuu sa va stimuleze si sa va imbunatateasca abilitatile, echipamentele folosite in sesiunile de videochat, abordarea… in concluzie tot ceea ce este necesar pentru a trece de la un simplu job flexibil si confortabil la rezultate financiare incredibile

In principiu exista 3 tipuri de chat:

Free Video Chat: Membrii pot vedea si comunica online cu modelele. Este interzis insa orice comportament indecent (de genul nuditate sau comportament sexual explicit) in aceasta versiune. Free Video Chat este doar modalitatea prin care membrii pot vedea modelul si prin care se pot convinge de veridicitatea anumitor informatii (de exemplu: daca pozele la care a avut acces in prealabil sunt sau nu ale modelului respectiv ) .

Free Text Chat: Membrii nu pot vedea modelul insa pot comunica prin text chat. In cazul in care doreste sa-l si vada, clientul trebuie sa intre in private chat cu plata .

Nude chat: Utilizatorul nu poate comunica direct cu modelul sau sa-l vada. In acest sens trebuie sa intre in privat .