Vreau sa fac videochat de acasa!

De multe ori ti-ai spus vreau sa fac videochat de acasa dar tot ai amanat momentul din diferite motive. Videochat de acasa vine in ajutorul tau pentru a te lamuri la principale intrebari pe care si le pune orice persoana inainte de a se apuca de videochat:

Cati bani se fac din videochat?

Videochatul este unul dintre domeniile in care limita e cerul cand vine vorba de castiguri. Nu am auzit sa existe model de videochat care sa nu fi facut bani din videochat. In general modele incepatoare castiga mai putin ca modelele cu experienta. Un model incepator poate ajunge la 1000-2000$ pe luna. Modelele cu experienta castiga undeva intre 2000$ si 5000$. Iar asa zisele modele de top ajung sa castige 10.000-12.000$ pe luna.

Ma pot vedea cei din Romania?

Majoritatea studiourilor de videochat iti vor spune ca NU te pot vedea cei din Romania. Adevarul este altul. Toate site-urile de videochat au optiunea sa blochezi accesul unor utilizatori din diferite tari. Problema esta ca exista programe care dau posibilitatea utilizatorilor sa apara pe internet ca fiind din alta tara, iar atunci faptul ca tu ai blocat Romania nu mai are nici un efect!